Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

MidzomerFestival Houten

Contact

De Droomcirkel
De Slinger 40
3995 DE Houten
Plan je route

MidZomerFestival

Zaterdagavond 22 juni vindt de tweede editie van het MidzomerFestival plaats. In en om het amfitheater de Droomcirkel, op het plein tegenover Theater Aan de Slinger, wordt de langste dag van het jaar én het 10-jarig jubileum van de Droomcirkel gevierd! Het fanfare-orkest van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) heeft de eer om het eerste optreden van het Midzomerfestival te verzorgen. 

Programma en activiteiten

Wethouder van Cultuur Ria Frowijn en beeldend kunstenaar JoCa (de inspirator van de Droomcirkel) openen de avond met een Midzomers vuurschalen ritueel. Laat je inspireren door de expressieve dansers van Shine en de krachtige breakdancers van UC Crew. Daarnaast krijg je een bijzondere bijdrage van de verhalenvertellers van het Taalhuis. De avond is gevuld met een diverse mix van muziek, van hartverwarmende ballades tot aanstekelijke nummers waarbij meezingen onvermijdelijk is, en opzwepende bands, zoals Kush band, die je zeker zullen laten dansen.

Deze avond wordt er ook een gezamenlijk kunstwerk gemaakt op de muur van het 'Huis van Houten'. Doe je mee aan dit creatieve project? Samen laten we een blijvende herinnering achter op de muur van het 'Huis van Houten'. Geniet van verfrissende lekkernijen van 'de IJsmannetjes', perfect om de zomerse avond op te fleuren. 

Daarnaast biedt de Aan de Slinger Keet een scala aan smakelijke hapjes en drankjes. Op het festival is een fototentoonstelling te zien. Hiervoor zijn zij op zoek naar foto's van de Droomcirkel door de jaren heen! Heb je bijzondere momenten vastgelegd in de Droomcirkel? Stuur je foto's uiterlijk 1 juni naar info@joca.nl en help ons de geschiedenis van deze bijzondere locatie te documenteren!

Voor meer informatie bezoek de website of neem contact op met events@theateraandeslinger.nl.