Over de VVV Kromme Rijnstreek

Werken bij de VVV Kromme Rijnstreek!

Woon je in de regio Kromme Rijnstreek en lijkt het je leuk om op vrijwillige basis een bijdrage te leveren aan de promotie en het gastheerschap van de streek? Neem dan vooral contact op voor een kopje koffie om meer te weten te komen over ons gezellige team en het werken bij de VVV Kromme Rijnstreek.

Waarom werken bij de VVV Kromme Rijnstreek zo leuk is! Medewerkers aan het woord:

Luus: “Wat ik zo leuk vind is dat je onderdeel bent van een leuke gevarieerde groep collega’s. Er is een grote diversiteit aan werkzaamheden, je kan zelf kijken wat je leuk vindt om te doen en je hierin ontwikkelen. Je leert nieuwe dingen over Wijk bij Duurstede en de Kromme Rijnstreek. Daarnaast ben je actief bezig met de digitale ontwikkelingen en hierdoor blijven je computervaardigheden up to date.”

Joke & Antoinette: “Tijdens het werken in de VVV winkel heb je veel sociale contacten, met collega’s en ook met klanten in de winkel. Deze klanten zijn over het algemeen blij en vrolijk, ze komen hier tenslotte omdat ze op vakantie zijn of gaan. 

Er worden regelmatig leuke uitstapjes en bijeenkomsten georganiseerd, zoals laatst bijvoorbeeld een uitje naar Fort Honswijk, een wandeling met een VVV Stadsgids om je kennis uit te breiden, diverse borrels en andere bijeenkomsten. “

Gerda & Annie: “Het leuke van baliewerk is vooral het contact hebben met klanten, het inspelen op hun vragen en de leuke gesprekken die je dan vaak hebt. En daarbij de uitdaging om mensen blij en tevreden de deur uit te laten gaan.”

 

Bekijk de vacature

VVV Kromme Rijnstreek

De VVV Kromme Rijnstreek is een gebiedsmarketing-organisatie waarin een aantal professionals en veel vrijwilligers (bijna 40 personen) met campagnes via de website en de sociale media kanalen de Kromme Rijnstreek op de kaart zetten. 

Wij zijn georganiseerd als een vereniging met een bestuur en leden en werken met veel plezier aan de promotie en het gastheerschap van de Kromme Rijnstreek, in de kern gevormd door de gemeenten Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede.

De VVV is via www.vvvkrommerijnstreek.nl 24/7 bereikbaar. Op de locatie aan de Achterstraat in Wijk bij Duurstede wordt een VVV-winkel gerund. Daarnaast bestaat een VVV-I punt bij Fort bij Vechten en Stayokay (gemeente Bunnik) en bij Linielanding langs de A27 (Houten/Nieuwegein).

De vereniging VVV telt inmiddels ruim 110 leden, die via een Basis-,PLUS of TOP-lidmaatschap zichzelf en de streek op de kaart helpen zetten en het werk van de vereniging mogelijk maken en versterken. Belangstelling om lid te worden: mail naar relatiebeheer@vvvkrommerijnstreek.nl.

Voor meer informatie over VVV Kromme Rijnstreek kunt u mailen naar info@vvvkrommerijnstreek.nl of bellen met 0343 575995.

Het bestuur van VVV Kromme Rijnstreek is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Roger Caubo, voorzitter@vvvkrommerijnstreek.nl

Secretaris: Ellen Kok, secretaris@vvvkrommerijnstreek.nl

Penningmeester: penningmeester@vvvkrommerijnstreek.nl, word jij de nieuwe penningmeester? Bekijk de vacature!

Bestuurslid: Hélène ten Heuvel, bestuurslid1@vvvkrommerijnstreek.nl