Shoppen

Winkelen in de binnenstad van Wijk bij Duurstede is aantrekkelijk. Het aanbod is gevarieerd: speciaalzaken, verswinkels, ambachtelijke eenmansbedrijven, winkelketens en galeries. De winkeliers zijn gastvrij en de sfeer is gezellig. Gratis parkeren op diverse plekken in en rondom de stadskern is een ander belangrijk pluspunt. Dit alles opgeteld bij de fraai onderhouden, veelal monumentale panden en de restaurants, cafe’s en terrassen maken winkelen in Wijk bij Duurstede zeker de moeite waard!

Op woensdagmorgen tot 13.00 uur in de middag is er op de Markt een weekmarkt.

De slogan van Het Rond is ‘Alles dichtbij’. Met 140 winkels heeft het stadshart van Houten een ruime variatie aan winkels en assortiment. Er is een apart overdekt gedeelte voor de dagelijkse verse levensmiddelen, bakker, slager, groenteboer, vishandel en kookwinkel- de Vershof. Het centrum heeft een grote variatie aan dames- en herenmodewinkels en grote ketens, die een filiaal in het winkelcentrum hebben. De vele horecagelegenheden en terrassen zorgen voor gezelligheid en amusement.

Parkeergelegenheid is er ruim voldoende: parkeergarages Spoorhaag (220 plaatsen) en Kruitmolen (450 plaatsen) de eerste twee uur is gratis parkeren, op kosten van de ondernemers.

Donderdagsmorgens tot 14.00 uur in de middag is er op het plein een weekmarkt.
Iedere vrijdagavond is het koopavond tot 21.00 uur.

In Bunnik is het gezellig winkelen in het winkelcentrum. Vrijdagavond is het koopavond.
Tweemaal per week is er warenmarkt in de gemeente Bunnik, t.w. op woensdag van 9-13 uur op de Meent en op vrijdag van 8-13 uur aan de Langstraat.

Er is voldoende parkeergelegenheid, gebruik wel de parkeerschijf!

VVV bon maakt na 42 jaar plaats voor eigentijdse VVV Cadeaukaart

‘Geven wordt nog leuker’ is de slogan waarmee VVV Nederland de vervanger van de oude, vertrouwde papieren VVV Cadeaubon introduceert. De nieuwe VVV Cadeaukaart kan eenmalig worden opgewaardeerd met een bedrag tussen €5 en € 250 en biedt nu de grootste besteedbaarheid in winkels én webshops, bovendien is het saldo in delen te gebruiken.

Ruime besteedbaarheid, dus veel keuze

Net als de VVV Cadeaubon is de nieuwe VVV Cadeaukaart te besteden bij duizenden grote en kleine winkels, vrijetijdsbestedingen, wellness, horeca en goede doelen. Daarnaast kan je met de VVV Cadeaukaart nog eens miljoenen producten online kopen bij honderden aangesloten webshops. Doordat het saldo in delen te besteden is kun je zelf besluiten wat je waar wilt kopen.

Ook te besteden in de Kromme Rijnstreek!

De VVV Cadeaukaart is ook bij diverse winkels, horeca....in de Kromme Rijstreek  te besteden. Bestedingspunten vind je via www.vvvcadeaukaart.nl.

De Cadeaukaart is leuk om te geven en te krijgen

  • De kaart kan tot elke waarde opgewaardeerd worden tussen € 5 en € 250
  • Het saldo op de kaart is in delen te besteden
  • De kaart is onbeperkt geldig en te besteden van winkel tot webshop
  • Zoek je favoriete winkel of webshop via www.vvvcadeaukaart.nl.

Nog een papieren VVV Cadeaubon? Deze kun je gewoon blijven besteden!