Stadswandeling Wijk bij Duurstede

Een stadswandeling is de leukste manier om de binnenstad van Wijk bij Duurstede te leren kennen! Je loopt in circa anderhalf uur samen met een kundige en enthousiaste VVV-stadsgids door de straten van Wijk bij Duurstede. Zij vertellen je alles over de rijke geschiedenis, vanaf de Romeinse tijd, die zich in deze havenstad heeft afgespeeld. 

 

De mogelijkheden zijn:

Boek een stadswandeling met een VVV-stadsgids voor een groep
Kies zelf de datum en het tijdstip.  De wandeling duurt circa 1,5 uur en kan starten van 9:00 tot 14:30 uur.  Boek online je ticket.
Is de gewenste datum binnen 7 dagen,  bel dan binnen de openingsuren 0343-575995 of stuur een email naar wandeling@vvvkrommerijnstreek.nl

Wil de groep de wandeling combineren met een bezoek of de Grote Kerk op de Markt, geef dat aan bij de boeking. Ook is aan te geven welke specifieke wensen er zijn en of er ook uitleg moet plaatsvinden in het Engels of Duits. Voor de gids is het plezierig als hij de samenstelling van de groep kent (bv verjaardag, personeelsuitje, reunie)

Boek individuele ticket(s) voor een stadswandeling met een VVV-stadgids
Elke eerste zondag van de maand om 14:00 uur staat er een gids  klaar bij de VVV-winkel Achterstraat 4 te Wijk bij Duurstede. In de maanden juni t/m augustus staat er elke zaterdag en zondag een gids klaar.  Boek online je ticket. 

 Op alle boekingen zijn de "algemene boekingsvoorwaarden " van toepassing.

 Een stadswandeling kan ook in combinatie met:

Reserveer een plek voor de stadswandeling