Varen met de Krommerijnder

Er zijn 3 soorten vaarten:

  1. Opstapvaarten: vaarten waarvoor je je individueel inschrijft. Kies uit een vastgestelde datum. De vaart gaat van Wijk naar Cothen en terug.
  2. Groepsvaarten: vaarten met je eigen groep. Datum en afvaarttijd te bepalen in nader overleg.  De vaart gaat van Wijk naar Cothen en terug
  3. De Utrechtvaart: speciale tocht verdeeld over 4 dagen, je vaart richting Utrecht en vervolgens door de stad. In te schrijven per dag. Kies uit een vastgestelde datum in juli of augustus.

Een vaart is op meerdere manieren mogelijk: per groep, maar ook individuele inschrijvingen zijn zeker mogelijk. De VVV in Wijk bij Duurstede staat voor je klaar bij vragen. Je kan hier terecht voor informatie en reserveringen, maar dit is ook mogelijk via deze website. Ben je benieuwd wat de Krommerijnder nog meer te bieden heeft?

Bezoek de website

Vaar je mee?

De Krommerijnder is een nagebouwde trekschuit. Dit type schepen voer vroeger over de Kromme Rijn van Wijk bij Duurstede naar Utrecht en terug. De boot wordt aangedreven door een fluistermotor, waardoor je in alle stilte kunt genieten van de natuur. Onderweg wordt informatie gegeven over de geschiedenis van Wijk bij Duurstede, Cothen en de Kromme Rijn.