Kasteel Duurstede B.V.

Uw huwelijk, bedrijfsfeest of evenement in Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is een van de oudste middeleeuwse kastelen van Nederland. Door de stijlvolle historische uitstraling en centrale ligging in Nederland is het kasteel een geliefde locatie voor bruiloften, evenementen, congressen, seminars, bedrijfsfeesten en vergaderingen.

Historische uitstraling, moderne faciliteiten    

Het kasteel ligt op een kasteeleiland in een rustig kasteelpark. De ophaalbrug, slotgracht, donjon en bourgondische toren creëren een unieke ambiance voor uw evenement. De oude binnenplaats is voorzien van een sfeervol overdekt terras. Binnen heeft u de beschikking over meerdere ruime zalen met een warm en moderne inrichting. Natuurlijk ontbreken de fraaie gewelven, kroonluchters en haarden niet. Kasteel Duurstede is voorzien van alle moderne multimediale faciliteiten voor uw feest of evenement. 

Excellente eventorganisatie, catering en workshops

Het team van Kasteelfeesten verwelkomt u graag in Kasteel Duurstede. Onze adviseurs denken met u mee en bieden u een schat aan ideeën voor het organiseren van een onvergetelijk feest of evenement. Met een team van eigen chef-koks en gastvrije bediening zorgen we tijdens de dag dat u en uw gasten, medewerkers of relaties niets tekort komen. We bieden u bovendien een ruim aanbod aan workshops en entertainmentmogelijkheden.

 

Kasteel Duurstede open voor publiek

Lekker genieten van een geurende kop koffie of een goed glas wijn op de binnenplaats van Kasteel Duurstede?

In het seizoen (van 1 april tot 1 november)  kan je van dinsdag tot en met zondag op het kasteeleiland terecht.

Openingstijden

Op vrijdag, zaterdag en zondag is ook het terras open van 11.00 - 18.00 uur.

Tijdens commerciele evenementen blijft het kasteeleiland gesloten voor publiek. Wil je niet voor een dichte deur komen te staan, kom dan op zondag langs!