Natuurwandelingen en activiteiten voor jong en oud

Contact

Natuurlijk Heel Leuk
Langbroekseweg 4 a
Wijk bij Duurstede
Plan je route

Ga naar buiten en beleef, proef en geniet van de natuur in je directe omgeving. Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en voel je weer verbonden met het grotere geheel. Deze verbinding wordt gecreëerd door diverse natuuractiviteiten georganiseerd voor jong en oud!

Inspirerende tuinworkshops

Dit najaar verzorgt Natuurlijk heel leuk een serie van zeven tuinworkshops bij de Groene Toren in Langbroek. Met deze workshops kun je zelf aan de slag met jouw tuin! De workshops zijn los van elkaar te volgen, maar ook opvolgend als verdieping. Na elke workshop heb je praktische tips en tools in handen om je tuin groener, dier- of kindvriendelijker en biodiverser te maken. Een tuin om van te genieten, om in te leven en om van te houden. Als daar je groene hart niet sneller van gaat kloppen!

Workshop Wildplukken

Wat kunnen we in onze directe omgeving vinden aan eetbare planten en kruiden. Wat kunnen we hiervan maken en hoe doen we dat dan? Boven een zelfgemaakt vuurtje bereid je samen met de groep een lekkere lunch. Er wordt een programma van circa 4,5 uur aangeboden voor € 35,- per persoon. We kunnen ook workshops op aanvraag verzorgen op een gezamenlijk bepaalde tijd en plaats. Groepsgrootte: 6 tot 12 personen.

Wandelingen

Ga op pad tijdens de wisseling van seizoenen. De seizoenen vormen een belangrijke structuur in ons leven. Oerculturen leven bewust met de veranderingen die in de natuur plaatsvinden en vertalen die naar hun eigen levenscyclus. Al wandelend beleef je deze wisselingen en zoek je naar de betekenis voor onszelf. Loop en beleef mee op enkele zondagochtenden van 10.30 tot 12.30 uur voor € 10,- per persoon. Groepsgrootte: 4 tot 16 personen.

Bekijk de website voor meer workshops, informatie en inschrijven!

Wanneer

  • Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag