Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Circus Snor - PAND pannenkoek

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling 'Entrée' een vrolijke circusvoorstelling met een knipoog. Tijdens de voorstelling krijg je de meest knappe kunsten te zien, het circus zal je verrassen en aanmoedigen om zelf ook aan de slag te gaan. Alleen kijken naar de voorstelling zit er namelijk niet in. 

 Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan en workshops

Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Op sommige locaties worden ook workshops gegeven, zodat kinderen in 2 uur tijd worden klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden voor de ouders te geven!

Het totale programma van Circus Snor duurt 2 uur, dit is inclusief kinderkaravaan, voorstelling en pauze. Als onze hekken opengaan kan je jezelf eerst even laten gaan op de Kinderkaravaan waarna we de tent openen voor de voorstelling.
Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee op schoot.

Prijzen

  • € 14,00 Inclusief de spelletjes van de Kinderkaravaan.