Vandinther tassen workshops

Contact

Vandinther tassen
Markt 13
3962 BG Wijk bij Duurstede
Plan je route

In een sfeervol monumentaal pand midden in Wijk bij Duurstede is professioneel tassenmaker Jet van Dinther gehuisvest. Je vindt hier prachtige leren tassen en accessoires, in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Van heuptasjes, werktassen, shoppers en schoudertassen tot stoere rugzakken waar een laptop in past. Met veel oog voor kwaliteit, detail en kleur wordt ieder leren product een plaatje! Wil je zelf met leer en professionele machines aan de slag gaan en heb je zin in een leuke uitdaging? Dat kan, want Jet geeft nu ook workshops! Onder goede begeleiding leer je de basics stap voor stap. Van een korte kennismaking tot een volle creatieve dag, er kan vanalles.

Wanneer
In overleg, de meeste workshops zijn ook 's avonds mogelijk. Mail naar info@vandinthertassen.nl voor meer informatie. De winkel is open van woensdag t/m zaterdag van 11:00 - 17:00 uur en elke eerste zondag van de maand.

Leren accessoires - 1,5 uur

Tijdens deze workshop maak je kennis met het materiaal leer. Een prachtig natuurproduct met mooie kwaliteiten. Je maakt een leren sleutelhanger, etui, portemonneetje, make-uptasje, vlaggenlijntje of een telefoonhoesje. Er is veel leer op voorraad, ook bijzondere (rest)stukken in uiteenlopende kleuren. Zeer geschikt voor stijlvolle accessoires. Deelnemers: 2-5 personen. Prijs: 39,- pp (incl. materialen/koffie/thee/lekkers)

Festival/schoudertasje - 3,5 Uur

Tijdens deze gezellige workshop maak je je eigen schouder-, heup- of festivaltasje. Aan de hand van patroondelen snijd je je eigen tasje en ga je ook zelf stikken achter de industriële naaimachine. Dat klinkt spannend, maar Jet helpt je stap voor stap, zodat je vol trots na een halve dag je eigen creatie om kunt hangen. Deelnemers: 2-5 personen. Prijs: 85,- pp (incl. materialen/koffie/thee/lekkers)

Shopper/schoudertas - 7 uur

Tijdens deze dag maak je je nieuwe lievelingstas. Je kiest uit bestaande taspatronen en kunt hier je eigen draai aan geven. Extra vak erop, sleutelhanger er in? Ook dat kan. Er zijn veel kleuren leer en fournituren beschikbaar. Je gaat leer snijden, monteren, schalmen, stikken en afwerken. Ook het stikken achter de industriële machine doe je dus zelf, nadat we eerst geoefend hebben natuurlijk. Een leerzame, gezellige dag met een fantastisch eindresultaat! Deelnemers: 2-5 personen. Prijs: 169,- pp (incl. materialen/koffie/thee/lekkers).

Leren vaasje met droogbloemenboeketje - 2 uur

Deze unieke workshop is een combinatie van twee mooie natuurproducten en ambachten, die gebundeld zijn in Atelier Seidel & vandinther op Markt 13 in Wijk bij Duurstede. Je maakt bij vandinther een leren vaasje (keuze uit diverse leerkleuren en technieken) en bij Mooisvanbloemen een bijpassend droogbloemenboeketje. Een gezellig en creatief uitje met een eindresultaat dat jarenlang mooi blijft. Deelnemers: 4-10 personen. Prijs: 42,50 pp (incl. materialen/koffie/thee/lekkers).

Wanneer

  • Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag