Rond on Ice - IJsbaan op het Rond

Drie weken lang is er weer schaatspret op de schaatsbaan van 30 bij 12,5 meter. De ijsbaan vóór en dóór Houten! Kom gezellig vrij schaatsen, neem deel aan de gezellige activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo kunnen ook dit jaar weer veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van “Rond on Ice” volop genieten op het ijs met schoolschaatsen. Ook dit jaar zal er weer een mooi dak boven de ijsbaan geplaatst worden.  Door het overdekken kan gedurende de gehele periode worden geschaatst. De "Huiskamer van Houten" naast de schaatsbaan biedt veel mogelijkheden voor een hapje en een drankje en door de glazen wand is hier al het ijspret te zien.

Speciaal voor al deze Houtense ijspret is dit jaar de Stichting Rond on Ice opgericht en met hulp van tientallen vrijwilligers zal Rond on Ice vele Houtenaren met elkaar verbinden.

• dagelijks vanaf 14 december 2019 t/m 5 januari 2020
  • Actuele openingstijden Rond on Ice staan vermeld in de kalender op de website van Rond on Ice.

• Entree ijsbaan € 3,00

Schaatshuur    € 3,00

Bobbyhuur      € 2,00 (per half uur)