Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Blues kroegentocht in Wijk bij Duurstede

Een leuk uitje op 25 november: de Blues Kroegentocht in Wijk bij Duurstede! Tijdens dit festival kan je genieten van geweldige blues muziek door heel de binnenstad van Wijk. 

Programma:

Traditiegetrouw start vanaf 14.30 uur ook weer blues voor de oudere stadgenoten in het grand café van het E&E gasthuis met Reemers & de Greef. Twee doorwinterde bluesmannen, die het een grote eer vinden om hier op te mogen treden.

Nieuw dit jaar is de deelname van Familierestaurant De Jonge Graaf waar vanaf 14.00 uur The Men - Unplugged de boel komen opvrolijken.

Om 17.00 stapt in Café 't Hoff onlangs gestarte Wijkse bluesband Thin Line op het podium en vanaf 17.30 uur speelt het Wijks/Amerongens duo Richard van Bergen & Klaas van Kuilenburg in Cafe Ome Ko. In de blueswereld noemen ze Richard van Bergen ook wel de Ry Cooder van Nederland. Onlangs werd dat kracht bijgezet met een bluesAward voor populairste bluesmuzikant. In Restaurants De Engel, De Veldpoort en Mazi-Mas kan vanaf 18.00 uur het diner gecombineerd worden met live-bluesmuziek door Vintagebrothers, Cleanhead&Barefoot en ‘One Woman Band’ Merel van de Keer. Vooraf reserveren in de restaurants wordt aanbevolen. www.bluesinwijk.NL