Linieloop

Contact

Adres:
Restaurant Jonkheer De Ram
Jonkheer Ramweg 22
3998 JR Schalkwijk
Plan je route

Op 16 april 2023 organiseren we voor de 5e keer de Linieloop: een uniek wandel- en hardloop evenement over het Eiland van Schalkwijk (gemeente Houten). Het Eiland van Schalkwijk is prachtig en zeker in het voorjaar. Met een beetje mazzel staan de fruitbomen op 16 april in bloei. Onderweg loop je langs forten, de uiterwaarden van de Lek en langs of over klompenpaden.
De Linieloop is een combinatie van stappen, happen, natuur en gezelligheid.
Dit jaar is er voor hardlopers die dat willen voor het eerst tijdwaarneming. Bovendien zijn een aantal routes vernieuwd.

JONKHEER DE RAM

Restaurant Jonkheer de Ram aan de gelijknamige weg in Schalkwijk, is zowel startpunt als finish van de Linieloop. Start je looprondje hier met een kop koffie of thee met iets lekkers. Na inspanning volgt ontspanning. En dus schuif je na het lopen (optioneel) aan voor een heerlijke lunch.

AFSTANDEN

We bieden korte en langere wandel- en hardlooproutes aan, dus iedereen kan mee doen. Kies uit 6 of 10 kilometer wandelen of hardlopen. Is 10 kilometer hardlopen je niet ver genoeg? Loop dan de nieuwe route van 10 mijl. Een mijl is ongeveer 1,6 kilometer.

Wanneer

  • Zondag 16 april 2023 om 10.20 uur