Slag om Houten urban golf event

Zonnehout 36
3991 MX Houten

Op zaterdag 14 mei 2022 organiseert de Stichting Lions Activiteitenfonds het urban golf evenement van Midden Nederland. Voor de 2e keer gaat het urban golf event op de vijfwal in Houten Zuid van start. Dit jaar is het parkoers verder uitgebreid tot maar liefst 18 holes. Het parkoers bestrijkt nu de gehele vijfwal.

Voor alle deelnemers is een lunch geregeld. Deelnemers die de 18 holes spelen beginnen voor de lunch om ongeveer 10 uur. Deelnemers die de 9 holes spelen beginnen na de lunch om ongeveer 13 uur.

Ontvangst is in Wijkcentrum Schoneveld.
Zonnehout 36
3991 MX Houten.

Bovendien slaan alle deelnemers slaan ook een floating ball af naar een object in de Rietplas. Winnaar van de best approach wint "de Rietslag Wissel Bokaal". Na afloop van het event vindt de prijsuitreiking plaats in Cultureel Centrum Schoneveld. We spelen met softballs en een GVB is niet verplicht, dus als u een paar clubs in de kast hebt liggen die u eigenlijk wel weer zou willen gebruiken, dan is dit bij uitstek de gelegenheid om dat te doen! Voor 60 euro kunt u inclusief lunch een middagje op de vijfwal vertoeven en voor 15 Euro meer, kunt u dat uitbreiden met de ochtend en bent u één van de uitverkorenen die het volledige Slag om Houten parkoers hebt afgelegd.

• Deelnemers 9 holes incl. lunch betalen € 60 pp.
    Voor 18 holes wordt € 75,- pp gevraagd (incl lunch).
    Na afloop prijsuitreiking met hapje en drankje.
    Aanmelden kan via: slagomhouten@outlook.com