Met de auto of openbaar vervoer

Wijk bij Duurstede

Neem afslag 19 op de A12 (Bunnik, Wijk bij Duurstede).
Voor Wijk bij Duurstede volg de borden Wijk bij Duurstede, N229. Aan het einde van de N229 volg Centrum. Als je van de Betuwe komt, kan je bij het plaatsje Rijswijk met de pont de Lek oversteken.

Bus 41 rijdt minstens elk half uur vanuit Utrecht naar Wijk bij Duurstede. Bus 56 rijdt vanaf Amersfoort via  Zeist elk half uur naar Wijk bij Duurstede.

Parkeren nabij het centrum kan (met parkeerschijf) gratis gedurende 2 uur bij parkeerterreinen Walplantsoen en de Haven. Het parkeerterrein bij de Molen Rijn en Lek is bestemd voor langparkeren (zonder parkeerschijf).

Bunnik

Neem afslag 19 op de A12 (Bunnik, Wijk bij Duurstede).
Voor Bunnik volg de borden Bunnik. Over het spoor borden centrum volgen. Parkeren in het centrum kan met parkeerschijf in de blauwe zone.

Bus 41 rijdt minstens elk half uur vanuit Utrecht naar Bunnik (en door naar Wijk bij Duurstede). Bunnik heeft een treinstation dat ligt op de lijn Utrecht - Arnhem.

Houten

Houten bereik je via afslag 29 op de A27 (Houten). Parkeren in het centrum kan met parkeerschijf in de blauwe zone of in de parkeergarages (eerste twee uur gratis). Houten heeft een trein- en busstation waardoor je via het openbaar vervoer ruime keus hebt om eenvoudig weer op de plaats van je bestemming te komen.