PAND Pannenkoek

Lekker eten in een stoere barn!

Midden op het Eiland van Schalkwijk kun je in een uniek pand genieten van een vers gebakken pannenkoek. De 'schuur' is in 2016 nieuw gebouwd maar met een eigentijdse en authentieke inrichting. Deze nieuwe hotspot is hip, stoer, gezellig maar bovenal lekker!

Naast een uitgebreide selectie pannenkoeken heeft PAND Pannenkoek een dinerkaart met andere gerechten om uit te kiezen. Ook de lunchkaart is goed verzorgd.

Zodra de temperaturen gaan stijgen, is het fijn vertoeven op het ruime terras. In PAND ijs kun je de hele dag door een lekker Italiaans ijsje of een échte Bossche Bol krijgen. Kinderen zullen niks tekort komen. Binnen en buiten valt er van alles te zien en te beleven. In het restaurant staat een échte caravan en een échte auto om in te spelen. Buiten vermaken ze zich in een fantastische en originele speeltuin. Kortom, je hebt geen kind aan ze.

PAND Pannenkoek fungeert tevens als TOP locatie 'Eiland van Schalkwijk' en herbergt een VVV i-Punt. Dit digitale VVV-kantoor is te vinden in de ijssalon van het restaurant.

Openingstijden

  • dagelijks11.30 - 20.30 uur
  • woensdag tot en met zondag geopend