Krommerijnder

Contact

Adres:
Markt 24
3961 BC Wijk bij Duurstede
Plan je route

Vaarseizoen van de Krommerijnder is van medio april t/m medio oktober, iedere zaterdag en zondag 13.30 uur en voor groepen op afspraak. Reserveer bij de VVV Wijk bij Duurstede!

De Krommerijnder is een nagebouwde trekschuit. Dit type schepen voer vroeger stroomafwaarts over de Kromme Rijn van Wijk bij Duurstede naar Utrecht.

De bouw is eind juli 2013 gereed gekomen. De boot wordt aangedreven door een fluistermotor, waardoor u in alle stilte kunt genieten van de natuur.

Iedere zaterdag en zondag zijn er vaartochten van 3 uur van Wijk bij Duurstede naar Cothen v.v. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

In juli en augustus vaart de Krommerijnder ook elke woensdag om 13.30 uur.

Onderweg wordt informatie gegeven over de geschiedenis van Wijk bij Duurstede, de Kromme Rijn en Cothen.

Vaartochten gaan altijd door, tenzij dit door weersomstandigheden onverantwoord is. Bij kans op regen is het raadzaam een paraplu mee te nemen. Dankzij de huif is het ook mogelijk om droog te zitten.
Naaldhakken zijn niet toegestaan (dit beschadigt de houten vloer).

Er kunnen maximaal 12 passagiers mee. Kaarten zijn a € 9,50. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,50. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij de VVV aan de Markt 24 te Wijk bij Duurstede, telefoon 0343 575995.Voor groepen is de boot op aanvraag ook op andere tijden/dagen te reserveren a € 105,--.

Informatie en boekingen: VVV Wijk bij Duurstede, Markt 24, tel. 0343 575995, info@vvvwijkbijduurstede.nl