Camping Prinsenhof

Camping

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde (boeren-)buitenlucht. En of je dat lekker oldschool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe met de camper of caravan. Bij Camping Prinsenhof in Odijk ben je op het juiste adres en heb je altijd een prachtig uitzicht!

Op de rustige kampeerveldjes met ruime plaatsen heb je uitzicht op de weidevogels en de weidekoeien. Alle plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau, elektra, gratis WiFi en gebruik van warme douche in het prachtig gerenoveerde sanitairgebouw. En 's ochtends kan je heerlijk ontbijten met verse scharreleitjes van de kippen!

Farmlodge

Heb je geen eigen kampeermiddel of wil je net wat meer luxe tijdens je vakantie? Dan is de Farmlodge een prettig verblijf! De Farmlodge is geschikt voor vier personen en is van alle gemakken voorzien. Van een toilet, douche tot aan een keuken vol met keukengerei zodat je een lekkere maaltijd kunt bereiden in je eigen knusse vakantiehuisje.

Vlees van de boerderij

De boerderij is in bedrijf met vleeskoeien, schapen, geiten, konijnen, kippen en een lieve hond die je graag verwelkomt. Camping Prinsenhof verkoopt ook eigen vlees van de boerderij om te genieten van een heerlijk BBQ tijdens je verblijf. Bekijk het aanbod hier.

Kom je de Kromme Rijnstreek ontdekken vanaf Camping Prinsenhof? Je bent van harte welkom!