Hotel-Brasserie Florian

Hotel Bistro Florian: een sfeervol hotel. De sfeer van het hotel en de bistro is huiselijk en ongedwongen. Het hotel ligt midden in het centrum van Wijk bij Duurstede en alle bezienswaardigheden zijn op steenworp afstand te vinden. Ontbijten in de serre met uitzicht op de markt en zelfs zicht op Kasteel Duurstede, dat is één van de unieke mogelijkheden die Hotel Bistro Florian biedt.

De bistro serveert elke ochtend een vers ontbijtbuffet en is van woensdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. De kaart is Nederlands/Frans georiënteerd, daarnaast wordt er veel gewerkt met streekproducten. Je kunt bij de bistro ook terecht voor een kopje koffie met ‘huisgemaakt’ gebak. 

Het hotel ligt op loopafstand van gratis parkeergelegenheid en beschikt over 8 kamers. De kamers zijn verdeeld in standaard en comfort kamers en zijn van alle gemakken voorzien, zo is er een flatscreen-televisie, douche of bad, toilet en gratis WiFi. Komt u met de fiets? Het hotel biedt u de mogelijkheid om gratis en overdekt uw fiets te stallen.

Voor feestelijke gelegenheden beschikt het pand over een extra ruimte waar feesten of partijen gegeven kunnen worden.  Hier kan Hotel Bistro Florian diners, borrels of vergaderingen verzorgen.