Café Ome Ko

Over Café Ome Ko

Cafe Ome Ko is een geweldig cafe in Wijk bij Duurstede! Dit is het café waar je op vrijdag, zaterdag en zondag ook heerlijk en gezellig kan eten. Bekijk de menukaart hier.  Café Ome Ko organiseert veel activiteiten, er hangt altijd kunst aan de muur van lokale kunstenaars, je kan er heerlijke koffie drinken in de koffiebar en er is regelmatig LIVE muziek. Bovendien is het er altijd gezellig! 

Nachtwandeling

Wil je de verlichte binnenstad van Wijk bij Duurstede ontdekken? Wandel dan mee met de Nachtwandeling! Onder leiding van een gids en met fakkels in de hand, wordt  gewandeld langs de monumenten. De geschiedenis van het oude stadje zal verteld worden en uiteraard zullen de Vikingen, de Heksen en de Gifmengers de revue passeren. De Nachtwandeling start en eindigt bij Café Ome Ko en na afloop wordt er een drankje en borrelhapje geserveerd.  Boek je tickets in de ticketshop!

Wil je het café afhuren? 

Ben je jarig? Ga je trouwen, vergaderen of heb je een andere gelegenheid? Kom langs, of bel, om een geweldig feest te bespreken. Het café uitermate geschikt voor feesten tot 200 personen!