Samen steppen

Wil je eens iets anders doen dan “gewoon” buiten wandelen?
Lekker sportief bezig zijn en aan je conditie werken!

Kom Steppen in Schalkwijk en omgeving!

Steppen is niet moeilijk, maar het beheersen van de basistechnieken is noodzakelijk voor de veiligheid. In de workshop Samen Steppen leer je dit. Daarna kan je elke week komen steppen.

Bij mij kan je verschillende steppen uitproberen.

Probeer verschillende steppen!!!

Steppen is leuk en gezond. Je bent in de buitenlucht, je spieren zijn aan het werk en je bouwt conditie op. Begin heel rustig aan met steppen en leer het op een goede manier!

Het is belangrijk dat je stabiel en zeker op de step staat. Kom daarom de workshop Samen Steppen volgen.

Je leert op een uitdagende manier de beginselen van het steppen. Wat is de juiste houding op een step, hoe zet je af, hoe maak je een bochtje en nog veel meer. Ook kan je verschillende steppen uitproberen tijdens deze workshop. Een voorkeur voor een step is voor iedereen verschillend. Wil je een oma-step of een race step? Na het leren van de step-beginselen kan je wekelijks komen steppen.

Wat heb je nodig?

  • Makkelijk zittende kleding
  • Schoenen met iets profiel
  • Flesje water
  • Trek verschillende laagjes kleding aan, zodat je dit kunt afstemmen op de temperatuur

Niet elke step is voor iedereen hetzelfde. Sommige mensen willen rechtop staan tijdens het steppen, sommige willen in de "race-fiets" houding steppen en zo zijn er heel veel varianten in de steppen. Kom verschillende steppen uitproberen!

Of kom steppen met hond. Na het volgen van de workshop Samen Steppen kun je ook komen steppen met je hond. Steppen met de hond is altijd maatwerk, we stemmen het programma af op jou hond. De honden vinden het net als het baasje geweldig, ze zijn snel veel energie kwijt en de baas is ook lekker aan het trainen. (www.steppenmethond.nl)