Café Restaurant De Engel

De Engel betekent gemoedelijk en gezellig genieten voor jong, oud, gezinnen, groepen of alleen. Zeven dagen per week is café-restaurant de Engel open voor een lunch, diner, een kopje koffie of een borrel. Met een verrassend veelzijdige lunch- en dinerkaart is hier voor elk wat wils te vinden. Van een makkelijk sateetje tot een uitgebreid viergangen diner. Ook biedt de Engel veel speciale arrangementen zoals een high tea of een gezellig walking dinner. Bij De Engel is altijd wel iets te beleven. In de herfst bijvoorbeeld is er een bokbierweekend met een uitgebreid assortiment aan bokbieren. In de zomer kan je heerlijk buiten genieten op het terras. Ook na het diner blijft het heel gezellig aan de bar.

Vergaderen

Op de eerste verdieping van Markt 28 (boven Slagerij Mulder) is er een ruimte ingericht die geschikt is voor vergadering, cursus en meeting.

De ruimte is voorzien van een vergaderopstelling voor twaalf personen. Ook hangt er een 55 inch presentatiescherm. In de sub-ruimte staat een vergaderopstelling voor zes personen. Ideaal als je in twee groepen iets uit moet werken.

Verder is de ruimte voorzien van airconditioning, Jura-koffiemachine en pantry met frisdranken. De lunch kan je nuttigen in het restaurant of kan worden genuttigd in de vergaderruimte.

Voor meer informatie zie de folder onder downloads.

Downloads

Openingstijden

  • maandag 10.00 - 24.00 uur dinsdag 10.00 - 24.00 uur woensdag 10.00 - 24.00 uur donderdag 10.00 - 24.00 uur vrijdag 10.00 - 01.30 uur zaterdag 10.00 - 01.30 uur zondag 10.00 - 24.00 uur