Stayokay Hostel Utrecht Bunnik

Op zoek naar een prachtige locatie, midden in de natuur en toch dicht bij een grote stad? Dan is Stayokay Utrecht-Bunnik een perfecte plek voor jou.

Het hostel
Stayokay Utrecht-Bunnik ligt midden in de bossen, gelegen aan de Kromme Rijn en op 5 kilometer afstand van de stad Utrecht. Het hostel bestaat uit 3 gebouwen. Het grootste gebouw is het landhuis waar naast slaapfaciliteiten ook multifunctionele zalen te vinden zijn. Daarnaast staat het koetshuis met een gezellige bar en een zonnig terras. Toch liever met je groep in een apart gebouw? Dan is 'de Bongerd' daar ideaal voor: een eigen verblijf waar je ongestoord kunt genieten.

De 139 bedden zijn verdeeld over twee-, vier-, zes- en meerpersoonskamers met in iedere kamer een eigen douche en toilet.

Geniet in de ochtend van een gratis biologisch ontbijt in de karakteristieke eetzaal van het landhuis. Ook biedt het hostel de mogelijkheid om fietsen te huren. Verder kun je gratis parkeren en er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de openbare ruimtes.

Feestelijke en zakelijke gelegenheden
Stayokay Utrecht-Bunnik is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor feestelijke en zakelijke gelegenheden. De vier multifunctionele zalen kunnen voor diverse gelegenheden gebruikt worden: van een bruiloft tot een bedrijfsfeest en van een verjaardagsborrel tot een zakelijke vergadering.

De omgeving
De omgeving biedt veel mogelijkheden: maak een fietstocht over de landgoederen, doe een gps-tocht met uitdagende opdrachten, of maak een natuurwandeling met gids. Op vijf minuten lopen ligt Fort bij Rijnauwen, het grootste fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie dat zeker een bezoek waard is. Of breng een bezoek aan de Domtoren en andere rijkdommen van het Museumkwartier in de prachtige stad Utrecht.