Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. Voor zowel zakelijke als privé doeleinden, is Landgoed Zonheuvel een unieke ervaring. Bekijk de ongekende congres, culinaire, ontspannende en sportieve outdoor mogelijkheden. Met de prachtige ligging op de Utrechtse Heuvelrug verblijf je niet alleen in één van Nederlands duurzaamste hotels maar ook op een uniek landgoed met een rijke historie.

Restaurant
Het restaurant van Landgoed Zonheuvel is gevestigd in het Paviljoengebouw. Van een ontbijt, lunch, diner voor twee tot en met een ontvangst van vijfhonderd gasten. De chef-kok heeft prachtige menu’s vol culinaire verrassingen voor de gasten in petto.

Terras
Naast het restaurant is er een mooi terras met uitzicht op de vijver, Kaapse Bossen en het Maarten Maartenshuis. Ideale locatie voor een heerlijk diner, barbecue of een gezellige borrel. Ook voor een kopje koffie met appeltaart tijdens een wandeling of fietstocht ben je van harte welkom.

Bar
De bar van Landgoed Zonheuvel is in 2015 geheel in het nieuw gestoken. Modern, gezellig, sfeervol en natuurlijk een keur aan lekkere drankjes en hapjes.


Culinair@theCastle
Met
je eigen gezelschap exclusief dineren in het Maarten Maartenshuis? Inspiratie voor de gerechten komen rechtstreeks uit het originele kookboek van Maarten Maartens. Aan je eigen Culinair@theCastle diner kun je optionele activiteiten toevoegen om de avond nog unieker te maken.

VVV informatiepunt op Landgoed Zonheuvel
Bewoners en bezoekers kunnen 7 dagen in de week op Landgoed Zonheuvel terecht voor brochures, evenementeninformatie, fiets- en wandelroutes en ander tips.