Het Oude Raedthuys

In Het Oude Raedthuys kan men terecht voor de lekkerste snacks, overheerlijke broodjes en een vers gezet kopje koffie of thee. Alle producten zijn afkomstig van kwaliteitsleveranciers, want Het Oude Raedthuys vindt dat alleen het beste goed genoeg is voor de klant. Bovendien gebruikt Het Oude Raedthuys gezond frituurvet waardoor het cholesterolgehalte op peil blijft. De klant is echt koning.

Hoewel modern van opzet staan oude waarden hoog in het vaandel bij Het Oude Raedthuys. Als graag geziene gast wordt de klant uitstekend bediend met een onbetwist gevoel voor kwaliteit. Dat is ook logisch want alleen tevreden gasten komen weer terug bij Het Oude Raedthuys. Geniet op het terras van koffie met appelgebak of honingwalnoottaart.

Naast het vervullen van smakelijke wensen wordt bij het Oude Raedthuys aandacht besteed aan het mileu, er wordt gewerkt met groene stroom en al het afval wordt gerecycled. Verder wordt uit sociaal oogpunt aan goede doelen geschonken (Droomhuis, Warchild en GoToGo). Het Oude Raedthuys beschikt over Free WIFI.  Zo bewaakt Het Oude Raedthuys de smaak van Cothen en is het de moeite waard om eens te komen proeven.

Openingstijden

  • Di t/m Zon 12.00 – 20.30