Landgoed Zonheuvel Zaalverhuur

Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. Voor zowel zakelijke als privé doeleinden, is Landgoed Zonheuvel een unieke ervaring. Bekijk onze ongekende congres, culinaire, ontspannende en sportieve outdoor mogelijkheden. Met onze prachtige ligging op de Utrechtse Heuvelrug verblijft u niet alleen in één van Nederlands duurzaamste hotels maar ook op een uniek landgoed met een rijke historie.

Vergaderzalen
Landgoed Zonheuvel biedt 33 vergaderzalen in haar 4 gebouwen Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en Lodge. Elk gebouw heeft zalen met zijn eigen stijl, uitzicht en faciliteiten.

Congreszaal
Uniek op de Utrechtse Heuvelrug is de congreszaal met een totale oppervlakte van 504m2, te splitsen in 3 aparte zalen. Met een capaciteit voor maximaal 500 personen, heeft Landgoed Zonheuvel een van de grootste zalen in de omgeving. In augustus 2016 heeft de congreszaal een metamorfose ondergaan.

Openluchttheater
De meest groene ‘zaal’ op Landgoed Zonheuvel. De muur, het plafond, het meubilair, de vloer en vooral het uitzicht zijn 100% natuur en duurzaam. Zoekt u een locatie voor een inspirerende film- of theatervoorstelling, product presentatie, workshop, huwelijksceremonie of ander evenement? Reserveer dan nu het Maarten Maartens Openluchttheater.

Feesten, jubilea en bruiloft
De Lounge is de feestzaal in het Paviljoengebouw en is uitermate geschikt voor een feest, jubileum, private diner, receptie of feestavond met een DJ / band van 12 – 500 personen. Maar ook het Maarten Maartenhuis is een geweldig decor voor privé bijeenkomsten en bruiloft. Dit kasteel is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

Hotel
Landgoed Zonheuvel is een uitstekende start voor een dagje uit, attracties, wandel- en fietstochten in Doorn, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Amersfoort. Het hotel biedt 110 moderne hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, tv, telefoon en gratis wifi internet.

Restaurant
Het restaurant van Landgoed Zonheuvel is gevestigd in het Paviljoengebouw. Van een ontbijt, lunch, diner voor twee tot en met een ontvangst van vijfhonderd gasten. Onze chef-kok heeft prachtige menu’s vol culinaire verrassingen voor u in petto.