Landgoed de Horst

Landgoed de Horst in Driebergen biedt een mooie, rustige omgeving om te ontspannen en comfortabel te overnachten. Het landgoed is gelegen op 23 hectare groen, bestaande uit een park en eigen bos. Geniet van sprookjesachtig wit in de winter of jonge eendjes in de lente, van de volle bloesem in de zomer tot schitterende kleuren in de herfst.

Deluxe tweepersoons hotelkamers
De Deluxe tweepersoons hotelkamers op Landgoed de Horst vormen samen een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke kamer vertelt een eigen spannend verhaal doormiddel van beeldende kunst, fotografie of muziek. De kamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de hotelkamers.

In de omgeving
Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals golfen en fietsen. Het is warm aanbevolen op de fiets te stappen of met de benenwagen de omgeving te verkennen. Ook het centrum van Utrecht op iets meer dan 15 km, dus is prima te bereiken per fiets!

Vergaderen:
Wij beschikken in totaal over zo'n 30 vergaderzalen. De meeste zalen kunnen aan elkaar geschakeld worden, waardoor wij de zaal altijd op maat voor je maken.

Voor kleine gezelschappen en 1-op-1 meetings zijn onze spreekkamers en break-out rooms ideaal. Daarnaast hebben wij een grote diversiteit aan ruime vergaderzalen waar je gemakkelijk met een groep tot 200 personen terecht kunt.

Organiseer je een congres of evenement? Dan is congreszaal Maitland perfect! Maitland heeft in theater opstelling ruimte voor 275 personen. Maar kan ook intiemer aangekleed worden waardoor de ruimte ook geschikt is voor groepen van 80 tot 150 personen. Door de indeling van de zaal ontstaat er direct contact tussen spreker en gasten.