B&B en familiehuis De Nachtdijk in Cothen

B & B en familiehuis De Nachtdijk is landelijk gelegen in Cothen, met prachtige vergezichten.

Er zijn 5 designkamers in de prachtig gerenoveerde monumentale boerderij, ieder met een eigen badkamer met regendouche.

Het huis is ook in zijn geheel te huur als vakantiewoning voor maximaal 16 personen.

Er zijn drie kamers op de begane grond en twee kamers op de eerste verdieping. Hiernaast is de B&B ook nog voorzien van een gezamenlijke ontbijtruimte en huiskamer die de gelegenheid biedt om lekker te zitten.

De Limes: een prachtige grote kamer in romeinse stijl op de eerste verdieping met eigen royale badkamer. Ook is er een werktafel en een gezellig zitje. Deze kamer is ook geschikt voor 4 personen.


De boomgaard: deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een werktafel, zitje en een eigen badkamer. Hier werd vroeger fruit bewaard.


Het Koetshuis: Op de plaats waar vroeger de koetsen stonden mag u komen slapen. De kamer heeft een eigen deur naar het terras, een werktafel, zitje, en natuurlijk een eigen badkamer.


De Melkput: Hier werden vroeger de koeien gemolken en is nu een royale kamer met prachtig uitzicht, eigen deur naar het terras en een eigen badkamer.


De Kromme Rijn: deze kamer bevindt zich ook op de begane grond . De badkamer is geschikt voor mindervaliden. De kamer heeft een gezellig zitje, werkblad en een eigen deur naar het terras.


De badkamers zijn toegerust met een regendouche, wastafel , designradiator en wc.
Koffie, thee en onze appelsap van eigen boomgaard staat voor u klaar in de huiskamer.