Samaya

In deze tijd waarin alles anders gaat dan we gewend zijn, wil Samaya jouw een mooie aanbieding doen. Wellicht ben je op zoek hoe je deze zomer een leuke en veilige invulling kan geven. Kijk hier naar hoe Samaya dat voor jou invulling kan geven. 

Conferentiecentrum Samaya

Wie op zoek is naar een bijzondere plek voor meerdaagse trainingen en workshops krijgt bij conferentiecentrum Samaya de ruimte. De sfeer in en rondom de voormalige priorij is zeer geschikt voor activiteiten waarbij bewustzijn en reflectie deel uitmaken van het programma. Conferentiecentrum Samaya verwelkomt groepen uit het bedrijfsleven, de non-profitsector en particulieren. Ook de individuele bezoeker is van harte welkom. De lichte zalen, de intieme kapel, de Engelse landschapstuin en de gastenkamers bieden rust en ruimte om leven en werken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Een omgeving creëren die inspireert om bewust te zijn, dat is de missie van Samaya. Door de ligging midden in de weilanden, verbonden met hemel en aarde, is ons conferentiecentrum uitermate geschikt als locatie die bijdraagt aan persoonlijke bewustwording. Samaya geeft haar geheimen prijs zodra je over de drempel stapt: licht, ruim en met een schitterend uitzicht op de met zorg onderhouden tuin en de omringende natuur.