Postillion Hotel

Dankzij de centrale ligging is Postillion Hotel Utrecht-Bunnik de ideale locatie uitvalsbasis voor een ontspannen weekend weg, een hapje of een drankje. De locatie ligt direct aan de A12 en u kunt gratis parkeren op het parkeerterrein. Het centrum van Utrecht ligt op 10 km afstand en de locatie is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Het hotel heeft het gouden Green Key certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is Postillion Hotel Utrecht-Bunnik in 2010 compleet vernieuwd, zowel het interieur als het exterieur.

 Aantal kamers en type
Postillion Hotel Utrecht-Bunnik beschikt over 79 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen. Er zijn drie typen kamers. Een standaardkamer, een standaardkamer – twin en een tweepersoons comfortkamer.

Faciliteiten standaardkamer
Deze in 2010 volledig gerestylede design kamers bevatten een tweepersoons boxspring bed, een flatscreen tv, functionele werkplek en diverse glossy tijdschriften. De badkamer is afgewerkt met hoogwaardige materialen, voorzien van een rainshower en (h)eerlijke badkamerproducten. Het gebruik van WiFi is gratis.

  • Douche
  • Televisie
  • Radio
  • Toilet
  • Internet Toegang
  • Telefoon
  • Wekdienst
  • Bureau

Faciliteiten tweepersoons comfortkamer
Deze in 2010 volledig gerestylede design kamer is ingericht met 2 boxspring bedden, flatscreen TV en functionele werkplek. De badkamer is afgewerkt met hoogwaardige materialen, voorzien van een rainshower, (h)eerlijke luxe badkamerproducten. Het gebruik van WiFi is gratis. Voor extra comfort beschikt deze kamer over een fles mineraalwater, een espressomachine van Illy, theefaciliteiten, badjas met slippers en diverse glossy tijdschriften.

Restaurantant
Postillion Hotel Utrecht-Bunnik is sinds jaar en dag de vertrouwde locatie om een hapje te eten. In het restaurant vind je moderne, eigentijdse gerechten waarbij veel gebruik gemaakt wordt van biologische producten.

 Verder kan de gast tijdens een overnachting gebruik maken van het royaal ontbijtbuffet in ons restaurant. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar en parkeren is gratis voor hotelgasten.

 Wist je dat het eerste Postillion Hotel (toen nog gespeld als Postiljon) dateert uit de jaren vijftig van de vorige eeuw?  Er kan met recht gezegd worden dat er een lange traditie van gastvrijheid is en daar is Postillion Hotel trots op!