Down Under

Down Under Horeca & Recreatie is “the place to be” voor jong en oud! Het hele jaar door kun je terecht voor de leukste activiteiten en heerlijk eten. Speel een potje voetgolf, bodyboard op de indoor wavesurfer óf rijdt met de krachtige 4x4 jeep over het terrein.

Zodra het water in de Laagravense plas begint op te warmen, wordt het weer de hoogste tijd om het Cablepark te openen. Voor de echte thrillseekers zijn er 9 uitdagende obstakels in het Cablepark aangelegd. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! De plas beschikt over nóg een kabel waarbij je alle mogelijkheid hebt om aan het waterskiën of wakeboarden te wennen en je skills te oefenen.

Tijdens de warme dagen is het strandbad geopend om te genieten van het heerlijke weer. Met diverse speeltoestellen, voldoende toezicht én een verfrissende duik in het water, ervaar je het echte strandgevoel in het midden van het land.

In het gezellige restaurant ben je van harte welkom voor een snelle of uitgebreide lunch, a la carte of in buffetvorm, maar natuurlijk ook voor diverse heerlijke gerechten tijdens het diner. Laat je verrassen door typische Australische gerechten als een lekkere Black Angus burger of Kangoeroesteak.

Naast het restaurant en de diverse buitenactiviteiten kunt u ook voor een zakelijke bespreking terecht bij Down Under. Zowel de grote als de twee kleine conferentiezalen zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast is het mogelijk om de vergadering sportief af te sluiten met een van de leuke en sportieve activiteiten gevolgd door een heerlijke lunch.

Ben je binnenkort jarig, 25 jaar getrouwd, ga je trouwen, afgestudeerd óf heb je gewoon zin in een goed feestje? Dan zorgt Down Under voor de perfecte invulling van deze bijzondere avond. De beachclub en serre zijn het perfecte decor voor een onvergetelijk feest. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes en naar wens kan Down Under ook een DJ, licht en geluid regelen.

Heb je verder nog vragen over het paviljoen met alle mogelijkheden en faciliteiten of wilt u een reservering maken? Kijk dan op www.downunder.nl óf neem contact op via 030 28 777 77.