Parkhuys Rosarium Doorn

Rosarium Doorn (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn gewoond heeft.

In deze fraaie keizerlijke natuur ligt de mooi aangelegde 18 holes midgetgolfbaan.

Verder is er een jeu de boules baan, trampolines, een trapskelterbaan, kleine speeltuin en andere spelvoorzienigen voor jong en oud.

Op zoek naar een sportieve, originele en leuke activiteit? Dan is steppen op onze kickbikes echt iets leuks!

Steppen op de Utrechtse Heuvelrug is; verbaasde blikken, een gezond gevoel, teambuilding en veel plezier voor jong en oud. Er worden diverse routes aangeboden.

Een trouwdag, een familie- of vriendendag, een bedrijfsfeest…… ons park is de locatie bij uitstek.

Met alle spelvoorzieningen en arrangementen, biedt ons park uitgelezen mogelijkheden voor een onvergetelijk feest!

Heel bekend zijn de barbecue’s, maar ook andere “toppers” als een smakelijk koud/warm buffet of heerlijke lunch zijn zeer populair.

Naast zo’n werkelijk zeer volledige maaltijd hebben de gasten het ongelimiteerd en vrije gebruik van alle spelvoorzieningen in het park.

Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag te vieren in ons park? Niets toch zeker!

Tegen gereduceerde tarieven zijn verschillende aantrekkelijke arrangementen samengesteld, waaruit de ouders een passende keus kunnen maken.

Zo kunnen de kinderen onbeperkt trampoline springen, racen in de trapskelters en zich bekwamen in het midgetgolfspel.

Onbeperkt spelen? Koop dan een DAGTICKET onbeperkt spel in het park! Een hele dag gebruik maken van o.a. onze midgetgolfbaan, trampolines, trapskelterbaan en tafeltennis.