De Wiese - Sociaal Cultureel Centrum

Sociaal Cultureel Centrum de Wiese is dé ontmoetingsplek voor iedereen in Schalkwijk en omgeving. Wekelijks leven senioren zich uit tijdens de Klaverjascompetitie, een potje biljart of rummikub. Laatste nieuwtjes worden uitgewisseld tijdens het maandelijkse ‘Samen Eten’ en mooie prijzen zijn er te winnen tijdens de bingo speciaal georganiseerd voor familie, ladies en/of 40-plussers.

Ook is er plek voor sportiviteit en muzikaliteit via de vele oefenavonden van sport- en muziekverenigingen.

Voorop in de polonaise gaan we tijdens het traditionele Carnavalsweekend. Drinken we gezellig een borrel met elkaar tijdens (dorpse) evenementen, zoals Koningsdag of huldigingen van onze Olympische dorpsgenoten. En voor een goede portie humor en vermaak kan een bezoek gebracht worden aan de diverse theatervoorstellingen die eveneens in eigen huis worden georganiseerd.

Zin om te dansen en uit je dak te gaan? Ook daar is aan gedacht. De Foute Qmusic Party trekt ieder jaar volle zalen!

Kortom, voor elk wat wils. Ook als je zelf wat te vieren hebt, ben je bij de Wiese aan het juiste adres. De Wiese beschikt over meerdere (zakelijke) ruimtes die voor zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten gebruikt kunnen worden. De grote zaal, vergaderzaal en het café zijn geschikt voor groepen van 4 tot 400 gasten. Van kinderdisco tot bedrijfspartij met uitgebreid buffet, van vergadering tot huwelijksfeest en van bedrijfspresentatie tot dinnershow. De Wiese maakt er een geslaagd evenement van!

Openingstijden

  • In overleg