Bed & Brood De Vogelpoel

Contact

Wijkersloot 7
3961 MN Wijk bij Duurstede
Plan je route

De sfeervolle Bed & Brood is gelegen tussen de vele fruitboomgaarden in de oude vestingstad Wijk bij Duurstede. Landelijk en toch op maar 2 kilometer afstand sta je al in het mooie, historische centrum van Wijk bij Duurstede wat zeker een bezoekje waard is.

De Bed & Brood is een karakteristiek pand met aan de voorzijde een monumentale gevelsteen (1940-1945). De boerderij is voorzien van een omgrachting die nog dateert uit de middeleeuwen van Kasteel Vogelpoel. Op deze fundamenten staat nu de boerderij.

Bed & Brood De Vogelpoel is de ideale plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van deze mooie omgeving nabij de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe.
Er zijn diverse wandel- en fietsroutes. neem bijvoorbeeld de kastelenroute waar je langs mooie, oude kastelen komt.

De deel (voorheen de stal) is compleet gerenoveerd en verbouwd tot een prachtige, landelijke Bed en Brood met 5 royale kamers. De kamers zijn voorzien van de hedendaagse gemakken.

Bij het begin van de dag staat er voor je in de Huiskamer een divers ontbijt met streekproducten.
Na het ontbijt is er de mogelijkheid om mee te gaan voeren bij de Alpaca,s. Deze leuke dieren horen bij de Bed en Brood. Je kunt ze dan van dichtbij zien en aaien. Zo start je de dag al op een hele relaxte manier.

In alle jaargetijden is er wat te beleven, elke keer is anders. In de bloesemtijd staan de vele boomgaarden er kleurrijk bij of in de kersenpluktijd waar er vele kraampjes langs de weg staan waar je kunt genieten van kersen en alle andere streek producten die ze te bieden hebben.

Ook op het terrein van de boerderij kan je volop tot rust komen en genieten van de natuur.
Er zijn mooie visplekjes, genieten op het zuidelijk gelegen grote terras of neem een kijkje bij de alpaca’s. En niet te vergeten de wilde diertjes die je nog kunt spotten waaronder de ijsvogel.