Bluescruise UITVERKOCHT

Contact

Adres:
VVV Wijk bij Duurstede
Markt 24
3961 BC Wijk bij Duurstede
Plan je route

Al weer 8 jaar organiseert Blues in Wijk blues-evenementen in Wijk bij Duurstede. Eén van de succesnummers is de steevast uitverkochte Bluescruise. Ook dit jaar gaan ze op zondag 22 oktober weer de Lek op. Meer dan de helft van de kaarten is al erkocht aan hun vrienden en sponsors.  De overige tickets zijn nu beschikbaar voor andere bluesliefhebbers. Wil je ook mee, koop dan snel je tickets. Vol is vol!

 Ms. Salvinia.

Eind 2010 ontstond bij de Wijkse bluesmannen het idee voor een bluescruise op de Lek toen het statige riviercruiseschip Salvinia in de Wijkse haven was afgemeerd ivm een open dag. In 2011 vaarde de “bluesboot”  voor de eerste keer de Wijkse haven uit. Voor de Arnhemse rederij Feenstra, de eigenaren van het schip en de bemanning weer eens wat anders dan de gebruikelijke zomerse Rijn en Moezeltrips. Onderweg niet alleen lekkere blues en een meer dan voortreffelijk scheepsbuffet maar ook prachtige vergezichten over de rivier, uiterwaarden en rivierdorpen. De vaargasten keken hun ogen uit.

Zondagmiddag 22 oktober kunnen bluesliefhebbers vanaf 13.00 uur weer inschepen in de Wijkse Stadshaven. Parkeren kan er voor de deur. Als iedereen aan boord is steken we van wal en gaan de muzikanten los. De vaarroute is nog niet bekend, maar we doen ons best weer richting Rhenen/Wageningen te varen, dus door de sluis bij Amerongen. Niet alleen aan bak- en stuurboord prachtige uiterwaarden en natuurgebieden, maar ook langs de Utrechtse Heuvelrug. Ons videoteam zorgt dat iedereen aan boord op schermen de muzikanten goed kan zien en ook dit jaar is Barbershop Wijk bij Duurstede weer van de partij. Rik van Laar neemt zijn scheerstoelen mee en met twee andere barbiers knipt hij op het achterdek de mannenbaarden. Natuurlijk is de bar aan boord de hele trip geopend en in het restaurant staat eind van de middag een meer dan voortreffelijk buffet klaar voor iedereen. Rond 19.30 uur zijn we weer terug in Wijk.  En dat alles voor slechts €47,50 (excl. servicekosten). Tickets kun je bestellen via de website www.bluesinwijk.nl  en zijn ook te koop bij de Barbershop in de Peperstraat 52B.

 De Bluescruise is UITVERKOCHT

Wanneer

  • zondag 22 oktober 201720.00 - 23.00 uur

Reviews