Over de VVV Kromme Rijnstreek

Organisatie VVV Kromme Rijnstreek

De vereniging VVV is een vrijwilligersorganisatie met enkele professionele (project)medewerkers . Vanuit de VVV werken 40 vrijwilligers met veel plezier aan de promotie en het gastheerschap van de Kromme Rijnstreek, in de kern gevormd door de gemeenten Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede.

De VVV is via www.vvvkrommerijnstreek.nl 24/7 bereikbaar. Op de locaties Markt-Wijk bij Duurstede en Het Rond in Houten wordt een VVV-winkel gerund. Daarnaast bestaat een VVV-I punt bij Fort bij Vechten (gemeente Bunnik), bij Linielanding langs de A27 (Houten/Nieuwegein) en het VVV-i punt  Eiland van Schalkwijk.

De vereniging VVV telt inmiddels ruim 160 leden, die via een MKB-,PLUS of TOP-lidmaatschap zichzelf en de streek op de kaart helpen zetten en het werk van de vereniging mogelijk maken en versterken. Belangstelling om lid te worden: mail naar relatiekrs@gmail.com.

Daarnaast bestaat een subsidierelatie met de drie kerngemeenten.

Voor meer informatie over VVV Kromme Rijnstreek kunt u mailen naar info@vvvkrommerijnstreek.nl of bellen met 0343 575995.

In het bestuur van de VVV zitten de volgende personen: Wijnand Eissens, Reinout Broos, Harry Laven, Albertine Heetland, Hans van Zijst en Pieter Tijburg.

Voorzitter Wijnand  Eissens, voorzitter@vvvkrommerijnstreek.nl

Secretaris Reinout Broos, secretaris@vvvkrommerijnstreek.nl