Over de VVV Kromme Rijnstreek

Organisatie VVV Kromme Rijnstreek

De vereniging VVV is een vrijwilligersorganisatie met enkele professionele (project)medewerkers . Vanuit de VVV werken 40 vrijwilligers met veel plezier aan de promotie en het gastheerschap van de Kromme Rijnstreek, in de kern gevormd door de gemeenten Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede.

De VVV is via www.vvvkrommerijnstreek.nl 24/7 bereikbaar. Op de locaties Markt-Wijk bij Duurstede en Het Rond in Houten wordt een VVV-winkel gerund. Daarnaast bestaat een VVV-I punt bij Fort bij Vechten (gemeente Bunnik), bij Linielanding langs de A27 (Houten/Nieuwegein) en het VVV-i punt  Eiland van Schalkwijk.

De vereniging VVV telt inmiddels ruim 160 leden, die via een MKB-,PLUS of TOP-lidmaatschap zichzelf en de streek op de kaart helpen zetten en het werk van de vereniging mogelijk maken en versterken. Belangstelling om lid te worden: mail naar relatiekrs@gmail.com.

Daarnaast bestaat een subsidierelatie met de drie kerngemeenten.

In het bestuur van de VVV zitten de volgende personen: Wijnand Eissens, Reinout Broos, Harry Laven, Albertine Heetland, Hans van Zijst en Pieter Tijburg.

Voorzitter Wijnand  Eissens, voorzitter@vvvkrommerijnstreek.nl

Secretaris Reinout Broos, secretaris@vvvkrommerijnstreek.nl

Penningmeester Harry Laven, penningmeester@vvvkrommerijnstreek.nl

Organogram - Het organisatieschema van de vereniging ziet er als volgt uit

Algemene Ledenvergadering ( 2 x per jaar)

Bestuur (plm 8 x per jaar)

Directievoering door Dagelijks Bestuur

(coördinatie,  externe contacten)

Vestigingcoördinator Linda de Wijn (in dienst; 28 uur per week)

(vestigingen, vrijwilliger, webbeheer en back office)

Algemeen Kromme Rijnstreek

-  budget/projectmedewerker webbeheer (p.m.)

-  budget/functie marketing/produktontwikkeling/promotie ( 6 of > uur p.w.;

Martine van Amerongen

budget ledenwerving en ledenbehoud ( 8 of > uur per week)

Henny Verbruggen

Budget/vrijwilliger inrichting/ facilitaire zaken (p.m.)

‚ÄčPeter van der Horst

Winkelinrichting, uitstraling locaties

VVV Wijk bij Duurstede    VVV Houten
vrijwilligers gastvrouw/heer (ca 15  pers.)   vrijwilligers gastvrouw/gastheer (8-10 pers)

-  vrijwilliger coördinator stadswandelingen WbD Amy van den. Bercken

- vrijwilligers stadsgids VVV WbD (ca. 14 pers.)

GASTVROUW/GASTHEER

Gastheer/gastvrouw bij de VVV inspireren inwoners en recreanten door hen waar gewenst persoonlijk  van informatie te voorzien over het toeristisch/recreatief aanbod in  de Kromme Rijnstreek. Het verkoopassortiment van de VVV bestaat uit toeristische routes, plattegronden, wandel- en fietskaarten, cadeau artikelen/souvenirs en uiteraard de VVV cadeaubon.

Vrijwilligers zijn minimaal één dag of twee dagdelen per week beschikbaar op de VVV locatie in Wijk bij Duurstede of Houten.  Belangstelling: neem contact op met Linda de Wijn, vestigingscoördinator of mail naar ldewijn@vvvkrommerijnstreek.nl.

STADSGIDS WIJK BIJ DUURSTEDE

Stadsgidsen zijn vrijwilligers die op afroep beschikbaar zijn om stadswandelingen en rondleidingen verzorgen, veelal en waar gewenst met persoonlijke “noten” en accenten.

Bestuur - Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende personen:

Wijnand Eissens, voorzitter, voorzitter@vvvkrommerijnstreek.nl

Reinout Broos, secretaris tvs plv. voorzitter , secretaris@vvvkrommerijnstreek.nl

Harry Laven, Penningmeester, penningmeester@vvvkrommerijnstreek.nl

Albertine Heetland, algemeen bestuurslid  “Bunnik”

Hans van Zijst, algemeen bestuurslid  “Houten”

Pieter Tijburg , wrnd algemeen bestuurslid  ”Wijk bij Duurstede”

, Bestuurslid communicatie en PR

Voorzitter, secretaris en penningmeester vormen met elkaar het Dagelijks Bestuur.