Stadswandeling Wijk bij Duurstede

Ivm de effecten van COVID-19 (coronavirus) en de RIVM-richtlijnen van de Rijksoverheid zijn er t/m 31 december 2020 helaas geen stadswandelingen te reserveren. 

Een stadswandeling is de leukste manier om de binnenstad van Wijk bij Duurstede te leren kennen! Je loopt in circa anderhalf uur samen met een kundige en enthousiaste VVV-gids door de straten van Wijk bij Duurstede. Zij vertellen je alles over de rijke geschiedenis die zich in deze havenstad heeft afgespeeld. 

Wil je tijdens deze wandeling ook de Grote Kerk of de Molen Rijn & Lek bezoeken? Wegens corona is het momenteel helaas niet mogelijk om deze monumenten te bezoeken.

Het is ook mogelijk om de wandeling te combineren met één van de gezellige horecagelegenheden, waar je gezelschap bijvoorbeeld kan verzamelen, onder het genot van een kopje koffie of thee met gebak. Of met een bezoek aan de lokale bierbrouwerij De Dikke. Daar kun je in 1,5 uur een rondleiding krijgen en een proeverij met hapjes.

Tijdens evenementen in de binnenstad kunnen er geen stadswandelingen geboekt worden in verband met de grote drukte.

Een stadswandeling regelen

Je kunt je aanvraag doen via het online aanvraagformulier. Kom je met een specifieke groep? Dan horen we dat graag, zodat we daar een gids op kunnen uitzoeken.

Mocht je nog meer informatie willen of jouw programma willen doorspreken dan kun je langskomen bij de balie van de VVV Wijk bij Duurstede of bellen met de balie: 0343-575995.

Tarieven
Stadswandeling met gids (min. 5 max. 8 personen per gids)
€ 25,00 per gids + € 5,00 per persoon

Uit te breiden met

  • een bezoek aan een monument (Grote Kerk of Molen Rijn en Lek) + € 2,50 per persoon
  • een horeca arrangement + € 7,50 per persoon
  • een proeverij bij Stadsbrouwerij De Dikke + € 14,00 per persoon

Bezoek aan monument (Grote Kerk of Molen Rijn en Lek) zonder stadswandeling (min. 5 max. 20 personen per gids)
€ 25,00 per gids + € 2,50 per persoon

Inloopstadswandeling
€ 5,00 per persoon