Lenteconcert zang en gitaar

Samaya b.v.
Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven

In de intieme kapel van Samaya geven zangeres Karin Menken en gitarist John Jacobs een concert met een vleugje lente. Sinds 2005 brengen zij een programma van ballads en chansons, in verschillende talen en uit verschillende landen, mooie luisterliedjes die het hart verwarmen. Naast bekende liederen hebben zij nieuw repertoire op het programma staan.
Met haar stem brengt Karin inhoud, verbinding en rust teweeg. Haar zang is van een ongepolijste schoonheid. John heeft een klassieke gitaaropleiding gevolgd en speelt zowel klassiek, pop, jazz als romantische muziek. De mooie arrangementen bij de liederen zijn door hem geschreven.

Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan een rondleiding door het markante gebouw. Deze begint om 13.30 uur en wordt verzorgd door de stichting Gods Werkhof. De opbrengst van de rondleiding is bestemd voor het mantelzorg

• zondag 24 maart 201915.30 - 16.30 uur
  • Rondleiding begint om 13.30.

• € 7,50 Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het mantelzorgproject.