Santa Run Wijk bij Duurstede

Café Ome Ko
Maleborduurstraat 9
3961 BE Wijk bij Duurstede

Nu ook in Wijk bij Duurstede!

Wijk bij Duurstede verandert in één groot rood mensenlint. Kleine, grote, snelle en minder snelle SantaOpa’s en SantaOma’s, SantaMannen, SantaVrouwen en SantaKinderen gaan dan in hun prachtige Santapak de SantaRun lopen. Ieder op zijn eigen snelheid. Lopen, snellopen of hardlopen maakt niet uit. Meedoen is belangrijker dan de snelheid. Dus iedereen kan meedoen! Samen met je collega’s, een vriendengroep, de breiclub,de hele familie, je sportteam of lekker alleen.

Er wordt niet alleen voor de gezelligheid en eigen gezondheid gelopen maar ook voor het goede doel. Dit jaar is dit voor de ‘Singelloop’, de welbekende loop die gehouden wordt op Koningsdag. Zij hebben geld nodig om een veiligere route aan te leggen voor de jaarlijkse Singelloop. Dus het deelnamebedrag wordt ook lokaal goed besteed!

De SantaRun wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking en inspanning van o.a. Oranjecomité, café Ome Ko, winkeliersvereniging Hart van Wijk en met draagvlak van de lokale horeca op de markt en in de Maleborduurstraat.