Santa Run Wijk bij Duurstede

Café Ome Ko
Maleborduurstraat 9
3961 BE Wijk bij Duurstede

Wandelen, rollen, steppen...alles mag!

Mee doen is het motto!

Op 14 december om 15.00 uur verandert Wijk bij Duurstede weer in één groot rood mensenlint. Kleine, grote, snelle en minder snelle SantaOpa’s en SantaOma’s, SantaMannen, SantaVrouwen en SantaKinderen gaan dan in hun prachtige Santapak de SantaRun lopen. Ieder op zijn eigen snelheid. Lopen, snellopen of hardlopen maakt niet uit. Meedoen is belangrijker dan de snelheid. Dus iedereen kan meedoen! Samen met je collega’s, een vriendengroep, de breiclub, de hele familie, je sportteam of lekker alleen.

Dit jaar kun je vanuit je sportclub ook inschrijven. Als je met een team inschrijft dan verdient je club er ook nog aan!

We lopen niet alleen voor de gezelligheid en onze eigen gezondheid maar ook voor het goede doel. Net als vorig jaar is de Nierstichting een van de goede doelen. Maar ook het Hospice en de plaatselijke sportverenigingen krijgen ook een deel van de opbrengst. Dus je deelnamebedrag wordt ook lokaal goed besteed!

De SantaRun wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking en inspanning van o.a. Oranjecomité, café Ome Ko en Schaats bij Duurstede.

Ticket is inclusief deelname, Santapak, medaille en drankje na afloop.

De Santapakken kunnen in de week van 7 december tot 14 december bij de VVV op de markt worden afgehaald.

• zaterdag 14 december 2019om 15.00 uur
  • Warming up 14. 30 uur