Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Noppesbal (Carnaval Kaieschaiters)

Contact

Adres:
De Leutbunker
Lekdijk Oost 15 A
Wijk bij Duurstede
Plan je route

WIPNEUS EN PIM

Een avond die u niet mag missen en ook nog (als u verkleed bent) gratis entree.

Voor het vierde jaar op rij !

De high-energy show van DJ's Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival en evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte, vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar.

Natuurlijk zijn de mannen trots op hun imposante erelijst met inmiddels duizenden shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land maar iedereen die ooit een show van DJ's Wipneus en Pim heeft bijgewoond weet dat deze 'crowd-pleasers' 100% zullen geven bij hun volgende show om er , steeds weer, een onvergetelijk feest van te maken.

THEO MEZZ

Horecaman Theo Mezz is als zanger bekend van zijn singles: ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’, ‘Don ’t worry be happy’, ‘Vrolijk zijn’ of ‘Wat is zeker’ en zijn laatste single, het toegankelijke ‘Als ik jou niet had gehad’ zijn singles die allen de kenmerkende Mezz-Factor bezitten namelijk; Feest & Gezelligheid Zijn album ´Toen en nu´ via Rood-Hit-Blauw verschenen ligt in de winkels en herbergt volop gezelligheid.

Downloads

Prijzen

  • Gratis mits verkleed
  • € 10,00 indien niet verkleed