Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Winterconcert muziekvereniging Excelsior Cothen

Contact

Adres:
Sporthal de Rijnsloot, Kersenakker 31
Cothen
Plan je route

Ons traditionele Winterconcert. 

De technische leiding van de fanfare is als vanouds in handen van dirigent Herman Wiegers. De twirlers staan ook dit jaar onder leiding van Sabine van Helden. Voor de malletband wordt het na 10 jaar helaas het laatste concert onder leiding van dirigent Marcus Wiebenga. 

Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook dit jaar een bijzonder afwisselend programma voor u samengesteld. Voor de pauze brengen wij diverse arrangementen van klassieke werken waaronder de Bolero van Ravel en het prachtige Air Pathétique van Beethoven. Na de pauze brengt Excelsior ‘Hollands Fabricaat’ arrangementen van diverse Nederlandse artiesten waaronder Bløf en Guus Meeuwis.  
De malletband zal op gepaste wijze afscheid nemen van haar dirigent met het prachtige  ‘Alkumtam’, de zonnegod. Met dit werk hebben zij op 4 februari 2017 deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Slagwerk in Oosterhout en daar destijds de kampioenstitel in de 2e divisie in de wacht gesleept.  

Uiteraard maken onze twirlers het feest compleet met een paar spetterende twirlshows.    Kortom: het winterconcert 2019 belooft weer een genot voor het oor en het oog te worden!

Kijk voor meer Winterse evenementen Utrecht Regio

Wanneer

  • Zaal is open vanaf 19.15 uur.

Prijzen

  • € 7,50
  • Donateurs hebben vrij toegang.