Koffieconcert Kasteel Amerongen: Trio Tangata

Kasteel Amerongen
Drostestraat 20
3958 BK Amerongen

Maandag 22 april, Tweede Paasdag, is het allereerste koffieconcert van 2019! Trio Tangata zal het concert met sfeervolle tango muziek verzorgen. Tangata brengt muziek vol passie. Professioneel, met veel ervaring, sprankelend en jong. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken Tangata een feest voor uw oor, oog en gevoel. Tangata speelt in kleine of grotere bezetting. De basis bestaat uit Jacqueline Edeling (bandonéon), Margreet Markerink (piano) en op de contrabas Boris Franz. Het Trio speelt dit concert samen met Saxofonist Aubrey Snell.

Tangata heeft al op vele podia gespeeld. Festivals en concertzalen in Toscane, Finland, Istanbul, Granada tot en met Buenos Aires. Ook kleine podia op bijzondere locaties en intieme huiskamerconcerten. Drie CD’s maakte Tangata. "Encuentros" (2016) met zangeres Jeannine Geerts. “Historias del Sur” met zanger José Rivero (Argentinië), zangeres Lilian Vieira (Brazilie) en bassiste Adinda Meertins en "Mis cosas favoritas" met zanger José Rivero verschenen eerder.

Aubrey Snell studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Frank Timpe, sloot haar Master in juni 2007 cum laude af en kreeg een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit. Haar bachelorstudie aan het Koninklijk Conservatorium en vervolgens het Utrechts Conservatorium sloot ze in 2005 ook al cum laude af. Aubrey volgde masterclasses bij onder meer saxofonisten David Liebman, Steve Mauck, John Sampen, Philippe Geiss, Guy Goethals en Nobuya Sugawa.

• maandag 22 april 2019om 11.00 uur
  • Inloop vanaf 10.30 met koffie en thee in het Onderhuys.

• Volwassenen€ 10,00
  • KinderenGratis t/m 18 jaar