Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Aan de Slinger: Try (H)outen Comedy Night

Contact

Adres:
Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten
Plan je route

Een avond waar aanstormend talent en gevestigde namen uit de stand-up comedy nieuw materiaal testen in Houten. De Try (H)outen Comedy Night staat garant voor een avond lachen. Met drie comedians en één MC: de Houtense Hans Gommer (lid van het Comedyhuis Utrecht) is de host van de avond.

Line-up zaterdag 3 oktober: Ronald Smink, Gerrie Smits en Daveson Ignatia

Ronald Smink
Een comedian die volledig out of the box denkt. In combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Laat je meevoeren in zijn absurde humor achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Deze winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival speelde eerder op Lowlands en toerde met zijn avondvullende cabaretprogramma’s door heel Nederland. 

"Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan, ontstaan er absurdistische juweeltjes als een bever-roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen.” – Leeuwarder Courant.

Ronald Smink verwart het publiek in de traditie van Herman Finkers, maar dan harder en sneller.” – de Volkskrant

Gerrie Smits
Een echte Brabander in hart en stembanden. Gerrie is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijke onderbouwende talenten, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden.

Daveson Ignatia
Van kleins af aan was Daveson al te vinden op het podium! Van meedoen aan een playback show tot een rol in een theatervoorstelling. Hij was er altijd bij! Het duurde niet lang voordat hij zijn liefde vond in het maken van stand-up comedy! Als een comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach. 

Prijzen

  • € 10,00 Toegangsprijzen zijn exclusief administratiekosten (€ 0,50 per kaartje met een max van € 2,50)