Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Oktoberfest

Contact

Adres:
Heerlijkheid Eck en Wiel VOF
Veerweg 5
4024 BP Eck en Wiel
Plan je route

De Grootste Biergarten van de Betuwe

Het Oktoberfest is een echt volksfeest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden en dat gaan we zeker doen! De Heerlijkheid wordt omgetoverd tot de grootste Biergarten van de Betuwe met live muziek en veel gezelligheid!

Voor de liefhebbers wordt traditiegetrouw het bier geserveerd in een zogenaamde Maß; een bierglas met een inhoud van een liter! Tuurlijk zijn er ook halve pullen en wordt ook wijn, frisdrank en/of alcoholvrij bier geschonken.

Live muziek met Oktoberfest toppers "Duo Hij & Gij" en De Eckse Dweilers Speciaal voor het Oktoberfest is er live muziek van één van de beste Oktoberfest Duo's van Nederland: Duo Hij & Gij! Voorafgaand komt het gezelligste dweilorkest van de Betuwe iedereen in de perfecte Oktoberfest sfeer brengen dus meer dan genoeg live muziek!

Verkiezing van de mooiste Lederhosen & Dirndle Tijdens het Oktoberfest dragen veel mensen traditionele klederdracht (de bekende "lederhose" voor mannen en de "dirndl" voor vrouwen). Heb of huur je er één, doe hem dan gerust aan want de mooiste Dirndle of Lederhose krijgt een leuke prijs!