Jazz and Wine

Broekhuizerlaan 2
3956 NS Leersum

Entertainment voor de levensgenieter

Op een betoverende locatie genieten van een jazzconcert, onder het genot van excellente wijnen? Dát is Jazz and Wine! Op zondagmiddag 3 april 2022 vindt dit swingende event plaats in het Koetshuis van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum.

Tijdens Jazz and Wine maakt het publiek in intieme ambiance kennis met drie prachtige wijnen en het achterliggende verhaal, omlijst door zalige jazzy muziek  van Jazzformatie ‘Mijne Heeren’. Bij ieder glas wordt  een klein gerechtje geserveerd om de wijn volledig tot zijn recht te laten komen.

Op het repertoire van ‘Mijne Heeren’ staat Jazz, een vleugje Latin, gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities. Kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel het publiek te verrassen, inspireren en recht in het muzikale hart te raken. ‘Mijne Heeren’ is een band die je laat swingen maar ook meeneemt op een intieme reis langs gevoelige ballads.

Lunchen voorafgaand aan het concert of dineren na afloop is mogelijk in Bistro LOF dat op het landgoed ligt.

Meer info en reserveren:

Jazz and Wine Concert - Culinair Landgoed Parc Broekhuizen - Leersum - Jazz and Wine

• zondag 3 april 2022om 15.30 uur