Fat Max E-step tocht

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor jullie samenzijn. Een nostalgische plek die je moet zien en ervaren. De Boomgaard ligt op een bijzonder plekje: vlakbij Fort Vechten, het grootste fort van de Hollandse Waterlinie, en vlakbij natuurpark De Utrechtse Heuvelrug met bossen, buitenplaatsen en ‘bergen’. Een prachtige omgeving voor een Fat Max E-step tocht.

De Boomgaard is daardoor een prachtige plek om met de E-steps de bossen in te gaan van het nationale park de Utrechtse Heuvelrug. Op deze route zal je bovendien enkele forten kunnen zien, namelijk Fort bij Rijnauwen en Waterliniemuseum Fort bij Vechten.

De Fat Max is een stoere, elektrische step. En het mooie is, iedereen kan het en het kan op 1,5 meter afstand! Gas geven, rijden en genieten maar! Door de dikke wielen heb je genoeg grip, het ziet er stoer uit en ook nog eens milieubewust. Gegarandeerd met een grote smile.

Wanneer

  • dagelijks t/m 31 december 2021