GEANNULEERD - Passio door operagroep The Fat Lady

Contact

Adres:
Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2
3956 NS Leersum
Plan je route

- Geloof is geen zekerheid. Geloof is de moed om zonder zekerheid te leven. - Jonathan Sacks

Zes vrouwen leven samen op een afgelegen open plek in het bos, ver weg van de bewoonde wereld. Ze leiden hun leven in stilte en eenzaamheid, geworteld in een dagelijks ritme van arbeid en gebed. Eén van hen draagt een verschrikkelijk geheim. Wat als de anderen erachter komen? Wat zou u ervan denken?

PASSIO beoogt een maatschappelijk relevant thema naar voren te brengen, namelijk het recht op zelfbeschikking van de vrouw. In deze tijd is het doorgronden van de grenzen tussen mensen, landen en culturen, tussen idealen en ideologieën, aan de orde van de dag. Deze kwesties zijn natuurlijk niet nieuw, maar ze zijn relevanter dan ooit. Door dit verhaal met uitsluitend vrouwenstemmen te vertellen, vraagt ​PASSIO​ naar deze stemmen te luisteren.

THE FAT LADY​ m​ aakt sinds 2014 sprankelend en steeds verrassend ​operatheater​ en viert dit jaar haar eerste jubileum.
Deze jonge operagroep barst van passie en energie en heeft diversiteit hoog in het vaandel staan. Met enorme inzet en bescheiden middelen streven ze de barrière tussen publiek en artiesten te slechten en zo met het publiek een inspirerend, gepassioneerd operatheater te delen. Door haar ​energieke aanpak,​ de ​originele bewerkingen​, ​eigentijdse vormgeving en enscenering op ​onconventionele locaties​, schept ​THE FAT LADY​ r​uimte voor een n​ieuwe visie​ op opera voor jong en oud...

Passio Stabat Mater ​☩​ Suor Angelica 
Muziek Giovanni Battista Pergolesi  •​ G​iacomo Puccini 
Bewerking voor solisten en klein ensembe Tamir Chasson 2020

 

Wanneer

  • zondag 5 april 2020om 15.00 uur