Aan de Slinger: Meneer Green

Theater Aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten

Vijf jaar geleden speelde Bram van der Vlugt een van zijn indrukwekkendste rollen in Op bezoek bij Meneer Green. Dit is een vervolg daarop, speciaal voor hem geschreven vanwege zijn allerlaatste grote theatertour, en geregisseerd door Bruun Kuijt. De grote Van der Vlugt gaat het kalmer aan doen, maar kruipt nog een keer in de huid van die knorrige, hartverwarmende oude man. Die in het vorige deel bezoek kreeg van Ross, die als taakstraf had hem te verzorgen en een dierbare vriend werd. Nu is het drie jaar later: de strenggelovige kleindochter staat onverwacht op de stoep. Meneer Green zet zichzelf voor de onmogelijke opgave te kiezen tussen Ross, die homoseksueel is, en zijn kleindochter die zo lijkt op zijn overleden vrouw.