Walk & Dance

Contact

Adres:
Restaurant Vroeg
Restaurant Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik
Plan je route

Op Hemelvaartsdag, 18 mei, tijdens de eerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik, wandel je langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Je wandelt ongeveer 25 kilometer langs waterlinies en forten om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld op te halen voor baanbrekend onderzoek naar kanker.

Maar we gaan niet alleen wandelen! Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Op de route kan je allerlei entertainment verwachten en een heerlijke versnapering. Met als klap op de vuurpijl een feestje op het einde om gezamenlijk het leven te vieren! Meedoen in je eentje, samen met vrienden of met jouw collega’s. Zet je onmacht om in kracht en wandel én dans mee!

In Nederland krijgen 1 op de 3 mensen kanker. In totaal krijgen in Nederland zo’n 124.000 mensen per jaar kanker, dat zijn er 14 per uur! Stichting Fight cancer wil vanuit de liefde voor het leven zoveel mogelijk mensen inspireren om samen onze wens te realiseren: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn.

Wanneer

  • Donderdag 18 mei 2023
  • Donderdag 18 mei 2023