Vertelcafé Aan de Slinger

Aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten

De kleine zaal van theater Aan de Slinger is in korte tijd een plek geworden, waar verhalenvertellers en luisteraars bij elkaar komen om te genieten van de oeroude vertelkunst, die juist in het digitale tijdperk weer volop in de belangstelling staat.

Tussen de verhalen treedt altijd een dichter op en zijn er muzikale intermezzo’s.

Het belooft weer een bijzondere avond te worden met oude volksverhalen, die een schat aan wijsheid bevatten en met waargebeurde, uit het leven gegrepen verhalen vol spanning en humor. De vertellers zijn Frida Domacassé, Gieske Falger, Jetta van Genuchten, Harry Kuiper en Henk Gilhuis. Daarnaast zal de  Houtense dichter Marianne Haitsma uit eigen werk voordragen. De muzikale noot wordt deze avond verzorgd door het trio “Alles voor de Buurvrouw”,  a-capella koor uit Houten/Woudenberg.

• Gratis Een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld.