Vertelcafé Houten met Bastiaan de Zwitse

Theater Aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten

Wie herinnert zich niet die ene meester of juf van school, die zo goed verhalen kon vertellen? En nog steeds is het heerlijk om je door een goede verteller in een sfeervol theater te laten meevoeren in de wereld van een verhaal.

Op 13 november vertelt Bastiaan de Zwitser het verhaal van Reintje Vos, de meest recente bewerking van het heldendicht ‘Van den Vos Reynaerde’. Reintje Vos is met zijn schelmenstreken de andere dieren tot last. Maar wanneer Koning Leeuw besluit om hem te laten straffen, toont Reintje pas echt hoe sluw hij is. Een vrolijk en ondeugend meesterwerk voor jong en oud!

Bastiaan de Zwitser beoefent al jaren het ambacht van verhalenverteller. Daarbij reist hij door het hele land om scholieren, festivalgangers, senioren, stadswandelaars of Lionsclubleden met de mooiste verhalen te vermaken. Hij woont samen met zijn familie in de Weerwolf van Houten.

• woensdag 13 november 2019om 20.00 uur

• € 7,50