Kasteel Amerongen: Ensemble Beestenboel

Kasteel Amerongen
Drostestraat 20
3958 BK Amerongen

Weet jij hoe een ezel klinkt? En een zwaan? Of een forel? In dit concert gaan we kijken hoe de dieren die bij het kasteel horen klinken. En niet in echt, maar met muziekinstrumenten! Welk instrument klinkt het meest als een olifant? Een contrabas of een fluit? En welk dier kan je na doen met een klarinet? Met tien instrumenten gaan we de wondere wereld van de dieren in de muziek ontdekken. Het Ensemble Beestenboel spelen composities van onder andere Saint Seans, Prokofjev en Schubert, die allen betrekking hebben op dieren en muziek. Dit ensemble bestaant uit musici uit Amerongen en omstreken, bespelers van violen, altviool, cello, klarinet, hobo, fagot en piano.

Het concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De Galerij bevindt zich op de tweede etage van het Kasteel en is bereikbaar via drie trappen.

• Inloop vanaf 10.30 met koffie en thee in het Onderhuys.

• Volwassenen€ 10,00
  • KinderenGratis t/m 18 jaar